#7: Winter Welcome Ale

Winter Welcome AleWinter Welcome Ale er en øl at typen “Winter Warmer” fra det engelske bryggeri Samuel Smith. En Winter Warmer er en type af øl der – som navnet siger – er beregnet til at give varmen på en kold vinterdag.

Udseende: Farven på øllen ligger et sted imellem gylden og meget lys brun. Når jeg hælder den op har den et kraftigt, tykt, hvidt skum der kun langsomt falder ned og lægger sig som en hvid sky over på øllen.

Duft: Duften er meget afdæmpet af lidt maltbolcher og kiks.

Smag: Smagen er svag malt og lidt nød. Den minder mig nærmest om en lidt tynd Brown Ale. Den har en svag bitterhed fra humlen; men ikke nogen citrus eller anden smag som jeg ellers vil forvente af humle. Der er kun lidt bitterhed.

Vurdering: En Winter Warmer er en øl som jeg normalt forbinder med en lidt mere kraftig øl og smagsrig øl, der kan varme på en kold vinteraften. Denne her gør ikke meget væsen af sig. Den minder nærmest om en stille og rolig Brown Ale. Så umiddelbart vil jeg vurderer den som en lidt kedelig øl i forhold til øltypen.

Min karakter: 4

Om øllen:

  • Winter Warmer
  • Alkohol: 6 %
  • Flaske: 50 cl.
  • Købt: Meny, Køge
  • Pris: 39,-

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.