#31: Indslev – Påske Hvede

Påske Hvede

Den sidste påskeøl i denne omgang kommer fra Indslev Bryggeri. Jeg har tidligere anmeldt en anden påskebryg fra Indslev Bryggeri (Frederiks Påske) som jeg dog ikke var helt begejstret for. Så derfor var jeg ret spændt på at smage denne øl, for at se om den var bedre.

Udseende: Påske Hvede er strågul og uklar. Den taget sig ganske godt ud i et glas med sit flotte, kraftige,  stabile hvide skum.

Duft: Duften er som en god hvedeøl skal være. Der er masser af banan, nelliker og hvede i næsen.

Smag: Påske Hvede har en virkelig forfriskende og god smag. Den smager som en god hvedeøl skal smage; her er masser af  banan og blomster. Den har desuden en dejlig mundfylde, og umiddelbart føles den lidt kraftigere og fyldigere end andre hvede øl.

Eftersmag er som forventet meget banan og lidt sødme. Humlen er ikke så fremtrædende (det vil sige bitter) hvilket klæder øllen.

Vurdering: Påske Hvede er en af de mere vellykkede påskeøl, og dertil en af de bedre hvedeøl jeg har smagt. Det er en dejlig frisk øl, der passer godt til denne årstid hvor det hele er frisk og er ved at springe ud. Påske Hvede er både frisk og smagfuld, og vil efter min mening kunne fungere fint til påskemaden; men det vil også kunne fungere fint at drikke for sig selv.

Min karakter: 6

Om øllen:

  • Påskeøl
  • 6 %
  • Flaske: 50 cl
  • Købt: Fakta
  • Pris 18,-

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.