#164: 20. December: Bad Luck Brewing – Winter Bock

Bad Luck Brewing - Winter Bock

Winter Bock kommer fra bryggerier Bad Luck Brewing. Det er som sådan ikke en traditionel juleøl; men vi er her mere over i en generel vinterøl. Som navnet antyder er det en øl af typen bock, vi har med at gøre.

Udseende: Winter Bock  er en let, uklar rødbrun øl, som har et flot beige skumhoved. Skummet falder meget langsomt sammen  og ender i et ½cm tykt lag oven på øllen.

Duft: Winter Bock har en forholdsvis stille og afdæmpet næse. Duften er meget maltet med duft af brød, karamel og en antydning af mørk frugt. Det krydres med en græsagtig aroma, som giver mig associationer til hø og halm. Dertil kommer antydning af lidt karamel som er med til at give en forholdsvis let sødmefuld næse.

Smag: Winter Bock  har en god kraftig smag, såvel som mundfylde. Igen er malten i føresæddet, og bidrager med en god smag af brød og korn, samt en antydning af hø eller strå. Der er en relativ god karamel sødme, som balanceres fint  at en let bitterhed. Alt i alt en forholdsvis fyldig smag.

Min vurdering:Winter Bock er fint afstemt med hovedfokus lagt på malten. Det er ikke en øl, som jeg oplever som specielt smagstung, så det vil klart være en øl jeg ville vælge at drikke som følgeskab til mad.

Min karakter: 5,75

Om Winter Bock:

  • Bock
  • 6,5 %
  • Flaske: 33 cl
  • Købt: De Små Sælger Juleøl

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.