Årets Bedste – Ølbar – 2020

I dagens Beerblogger Awards er vi kommet til Årets Ølbar. Det er igen en svær kategori at finde en værdig kandidat til. Det har været noget småt med mulighed for værtshusbesøg i år. Dels på grund af corona og de deraf følgende  nedlukninger. Dels så har jeg med en nyfødt i huset bare ikke haft behovet for at gå så meget ud – 2020 var året hvor jeg fandt ud at at søvn er åbenbart vigtigere end øl for mig.

Men der er dog en ølbar, som jeg synes fortjener at blive fremhævet i 2020. Så for mig er Årets Ølbar:

Hugos Kælder

Hugos Kælder har som mange andre værtshuse været ramt af 2020’s nedlukninger og begrænsede åbningstider.  Man har forsøgt  at holde sig overvande, bl.a. med udbringning af ølpakker i lokalområdet, hvor man kan købe forskellige kasser med blandede øl fra værtshuset.

Når Hugos Kælder efter min mening fortjener at blive fremhævet i år; så er det fordi, at de på trods af de udfordringer de har haft i år, har haft overskud til at støtte op om Køge Håndbryggerlaug.

Køge Håndbryggerlaug afholder flere gange årligt medlemsmøder hvor medlemmerne medbringer hjemmebryggede øl indenfor en bestemt stilart (eller emne). Hver gang kåres den bedste øl, som bliver brygget ved et kommercielt bryggeri. Efterfølgende kommer øllen på hanerne i Hugos Kælder (og sælges på flaske eller dåse i Wika Meny)

Jeg synes det er fornemt og viser stort overskud, at Hugos Kælder på trods af et mildest talt barskt år, har valgt at bakke op om Køge Håndbryggerlaug – som trods alt må siges at være er et meget lidt kommercielt foretagende.

Årest Ølbar i følge de danske ølbloggere:

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.