Årets Bedste – Danske Bryggeri – 2020

I dagen udgave af Beerblog Awards er vi kommet til Årets Bryggeri.

Der er ikke så meget tvivl om at det skal være Det Lille Bryggeri. kæmpet hårdt – som alle andre bryggerier – for at holde sig kørende. Blandt andet kører Det Lille Bryggeries ølbilen rundt og leverer til det meste af landet.

Hvad jeg dog lægger mere vægt på, er at bryggeriet i år har fejret sit 15 års jubilæum. Den første øl blev brygget tilbage i 2005 og i år rundede Det Lille Bryggeri tillige bryg nr. 1000. Der er ikke mange bryggerier fra midten af 00’erne, som er været i stand til stadig at holde sig i toppen af de danske bryggerier.

Jeg har sagt det ofte, at når vi taler om de mørke øl, så er der ikke er mange danske bryggerier (med Amager Bryghus som en mulig undtagelse), der er i nærheden af at matche Det Lille Bryggeri. Der er måske nogle bryggerier,  der er bedre til at tiltrække sig opmærksomhed og som er mere hypede. Men Det Lille Bryggeri lever bare varen gang på gang. Her øl der rent faktisk smager af øl, her er øl der udfordrer mig , her er øl hvor jeg nogen gange tænker, at det der kan da ikke fungere (men det gør det).

Så titlen som året bryggeri går til det lille bryggeri for at kunne holde sig på toppen og stadig være relevant og fornyende efter 15 år!

Årest Danske Bryggeri i følge de danske ølbloggere:

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.