Årets Bedste – Salgssted – 2020

Så er vi kommet til Beer Blog Awards sidste kåring – årets salgssted 2020.

I dagens kategori har det været rigtig let at kåre en særdeles fortjent vinder, og jeg synes at Wika/Meny i Køge gør sig uden tvivl fortjent til titlen som 2020 bedste salgssted.

Jeg kan i år igen i år fremhæve de samme punkter som gjorde at jeg kårede det til årets ølbutik i 2019:

  • Stort udvalg af øl
  • Afholdelse af ølfestivaller og smagninger
  • Opbakning til lokale aktiviteter som Køge Øldag og Køge Håndbryggerlaug

Ombygning i 2020

Ud over ovenstående så fortjener ølafdelingen i Wika/Meny at blive fremhævet for den store ombygning, der er foregået i år. Det har virkelig løftet ølafdelingen, at der er blevet mere plads. Hvor det tidligere kunne virke en smule komprimeret, er der nu kommet langt bedre plads til øllene. Afdeling er blevet nem at overskue og frem for alt er der kommer endnu flere øl på hylderne.

Et kvalitetstegn ved en god ølbutik er at man har sørget for køleskab til de friskhumlede IPAer.

Ombygningen har samtidig gjort det muligt at få plads til et seriøst køleskab – eller rettere kølevæg – til de mere humlede øl. Det er super at man tager øllene så seriøst, at man sørger for ordentlig opbevaring.

Udvalget af øl er bredt og med ombygningen er det blevet endnu bredere. Det har samtidig gjort det muligt, at der i år er blevet plads til en del mindre danske bryggerier, som eksempelvis BenzoBrew og Thyras Bryg.

Kyndig betjening

Brian som står fra afdelingen har fået skabt en rigtig god balance i  udvalget. Om du leder efter dansk, engelsk, amerikansk, belgisk eller tysk øl så kan du være sikker på at finde det her – sammen med øl fra mange andre lande. Samtidig har han fået skabt en god balance mellem nyt og hypet craftbeer, og  mere traditionelt og velkendt øl. Så hvad enten du er mere almindelig øldrikker eller du er den mere øl-nørdede type; så kan du helt sikkert finde noget godt på hylderne.

Endelig er der en god rotation på hylderne. Der er nogle klassikere og faste bryggerier der går igen; men der skiftes hyppigt, og det er sjældent jeg kommer forbi butikken uden at finde øl eller bryggerier, jeg ikke er stødt på før.

Endelig skal han fremhæves for den gode betjening. Han har altid tid til en snak om øl og har ofte en anbefaling af en ny øl eller nyt bryggeri jeg bør prøve.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.